EcoMoto 930×122

bowling

ÎNCEP PROCEDURILE PENTRU CONSTRUIREA PIEŢEI DE GROSS DE LA BOWLING

Primăria Piteşti a început procedurile pentru amenajarea pieţei de gross de la Bowling, acestea fiind întârziate până acum de lipsa unor avize necesare.

Citiți și: Pitești. Măsură absolut necesară într-o piață din oraș

Municipalitatea anunţă că pe terenul proprietate privată situat în municipiul Pitești, strada Costache Negri, propune amenajarea unei pieţe de desfacere a produselor agricole.

Va fi amenajată o platformă cu suprafaţa de 1.932 mp, doar parter.

Citiți și: Argeș. Vești proaste pe piața de construcții

Piaţa de desfacere va avea locuri de  parcare corespunzătoare.

Primăria informează că în conformitate cu prevederile art. 57 şi 61 din Legea nr. 350 / 2001, cu modificările şi completările ulterioare, privind amenajarea teritoriului şi urbanismului şi a Metodologiei de informare şi consultare a publicului cu privire la elaborarea sau revizuirea planurilor de urbanism şi amenajare a teritoriului, cetăţenii au la dispoziţie maximum 30 de zile pentru formularea opiniilor faţă de această intenţie investiţională.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3