EcoMoto 930×122

autobuze

LICITAŢIE PENTRU NOI AUTOBUZE ÎN PITEŞTI

Licitaţie pentru noi autobuze în Piteşti. Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice a lansat o licitaţie pentru achiziţionarea de autobuze electrice pentru mai multe oraşe din ţară, printre care şi Piteşti.

Citiți și: Anunț mare despre autobuzele Publitrans

În total, suma pusă la bătaie este de 363.375.000 de lei pentru 131 de autobuze, cu o lungime de 12 metri fiecare. Dintre acestea, 40 sunt pentru Piteşti, costul achiziţiei pentru municipiul reședință de județ al Argeșului ridicându-se la 131.949.000 de lei.

Autobuzele vor fi cumpărate cu fonduri europene şi cofinanţare de la bugetul de stat şi bugetul local. Rămâne de văzut care firme se vor înscrie la licitaţie.

Citiți și: S-a hotărât soarta Drumului Expres Pitești-Mioveni

Ar fi primele autobuze electrice care ar intra în dotarea societății locale de transport de călători a municipalității piteștene, Publitrans 2000 SA. (Foto: descriptiv) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90