Donaris 930 x 122

încălzire

MĂSURĂ DE MAXIM INTERES PENTRU PITEȘTENI

Măsură de maxim interes pentru piteșteni.

Citiți și: Argeș. Primarul a făcut anunțul despre ajutoarele pentru încălzire

Termo Calor Confort anunță că începând de astăzi, 17 septembrie 2018, va proceda la încărcarea cu apă a instalațiilor de alimentare cu energie termică pentru încălzire, în vederea pregătirii rețelei de termoficare pentru noul sezon rece 2018-2019.

“Furnizarea agentului termic pentru încălzire se va realiza avându-se în vedere prevederile articolului 117 din Regulamentul pentru furnizarea și utilizarea energiei termice, modificat, după înregistrarea timp de trei zile consecutiv, între orele 20 și 6, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior mai mici de 10 grade Celsius.

Citiți și: Anunț important privind ajutorul de încălzire!

Rugăm utilizatorii/consumatorii Termo Calor Confort SA să ia toate măsurile pentru finalizarea lucrărilor la instalațiile interioare din imobile, pentru a preîntâmpina eventualele incidente.

Asociațiile de proprietari, în calitate de utilizator de energie termică pentru încălzire, precum și de reprezentant în relațiile cu furnizorul de energie termică al proprietarilor, au obligația să se asigure că instalațiile după branșament sunt în stare de funcțiune, respectiv că toate lucrările din interiorul imobilelor sunt finalizate până pe data de 17 septembrie 2018.”, transmite societatea de termoficare a municipalității piteștene.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3