SMART KIDS 930X122

modernizare

UPDATE: ÎNCĂ O PRELUNGIRE A JEGULUI DIN STAȚIILE DE AUTOBUZ. MODERNIZAREA, LA SFÂNTUL AȘTEAPTĂ

UPDATE: Proiectul de hotărâre inițiat de primar privind „prelungirea unor contracte de asociere și a unor contracte de închiriere a terenurilor aparținând domeniului public al municipiului Pitești ocupat de construcții provizorii, autorizate în condițiile legii, situate în stațiile de transport public local de călători”, a fost iar prelungit după ce a fost supus votului aleșilor locali în ședința de joi, 23 decembrie (VIDEO, AICI, de la 21.19 , la minutul 22.50).

Citiți și: Veste mare privind transportul în Pitești!

Și, odată cu el, jegul cu care piteștenii s-au obișnuit și de care sperau să scape grație promisului proiect de modernizare a acestor spații.

Știrea inițială (22 decembrie):

Citiți și: Argeș: „Nu se respectă proiectul! Asfaltare fără garanție! Bătaie de joc!”

MODERNIZAREA STAȚIILOR DE AUTOBUZ, LA SFÂNTUL AȘTEAPTĂ… DE VREO 4 ANI!

Pe ordinea de zi a ședinței de mâine a Consiliului Local Pitești figurează (din nou!!!)  proiectul de prelungire a valabilității contractelor care le permit mai multor agenți economici să desfășoare activități comerciale în spații situate în stațiile de autobuz din municipiu.

Ar fi a „n”-a prelungire, în condițiile în care municipalitatea are un proiect de modernizare a stațiilor de autobuz care așteaptă  ATENȚIE! –  DIN IANUARIE 2017 (alte detalii, AICI) să fie implementat.

Proiectul ar urma să fie finanțat cu bani europeni și prevede că vor fi modernizate 100 de stații de autobuz, context în care orice activitate economică în cadrul acestora va fi interzisă.

Contractele agenților economici din stațiile de autobuz se prelungesc de această dată pentru trei luni, până la data de 31 martie 2021.

NOTA REDACȚIEI:

(Re) Citiți TOATE materialele realizate de ePitești.ro cu privire la acest așa zis proiect, AICI, din luna ianuarie 2017 pâna în prezent! 

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

3 comentarii

  • Andrei spune:

    Vor fi modernizate când o zbura porcu.,.

  • Bujie spune:

    Multumim PSD si votantilor sai! Se vede ca lenea, furtul si minciuna sunt preferatele pitestenilor! Va uram sa spargeti seminte si sa pupati oase fericiti, in continuare…

  • Andrei spune:

    Cea mai mare prostie cu modernizarea – daca vreau un suc nu mai gasesc la magazinul din statie – modernizam ( 4 stalpi cu un acoperis). Dacă vreți modernizare – autobuze electrice , linii suplimentare etc. Eu va dădeam in judecata pentru defăimare daca aveam un spațiu in acel loc. Din cauza publicatiei mi-au scazut vanzarile si defaimat imaginea.Cand faci un jeg in mass media trebuie sa-ti asumi. In schimb trimit lumea la francezi si nemti ( magazinele mari)

SMART KIDS 570×90