930 x122 grota rece

ecarisaj

NOU SERVICIU ÎN PITEȘTI. CE SE PREGĂTEȘTE

Nou serviciu în Pitești. Ce se pregătește. În Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) se află în derulare o procedură de achiziţii publice importantă pentru Piteşti.

Citiți și: Licitație crucială în Argeș. Se va decide

Este vorba despre licitaţia pentru cumpărarea unei maşini speciale şi a aparaturii necesare în activitatea de ecarisaj (prinderea maidanezilor). Săptămâna viitoare vor fi organizate şi concursuri de angajare pentru acest nou serviciu, care va funcţiona în cadrul Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Piteşti.

Maşina pentru transportul câinilor fără stăpân va costa în jur de 160.000 de lei, iar pistolul pentru uz veterinar, 7.000 de lei.

Citiți și: Statul a scos la licitație construcția stadionului „Nicolae Dobrin”. Cristian Gentea: „M-am ținut de cuvânt!”

Potrivit datelor oficiale, în ultimii trei ani în Piteşti au fost capturaţi peste 13.500 de maidanezi, majoritatea adoptaţi ulterior de asociaţia „Ute Langenkamp”. Cu toate acestea, pe străzi încă mai sunt câini vagabonzi.

Piteștiul nu mai are de ani buni serviciu de ecarisaj.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3