Donaris 930 x 122

chef samuel

O VEDETĂ TV VINE ÎN CORBI

Ziua Națională a României va fi sărbătorită cu mare fast în comuna argeșeană Corbi. Administrația locală, în frunte cu primarul Virgil Baciu și în parteneriat cu reprezentanții „Antreprenorești – adoptă un sat”, va organiza evenimentul ”1 decembrie la Corbi: uniți și partizani”.

Citiți și: Argeș. Un om de 70 de ani s-a luptat cu ursul pentru a-și apăra gospodăria!

”La noi, în Corbi, sărbătorirea zilei de 1 decembrie va include și o paradă auto cu drapelul național al României. Parada se va desfășura pe 1 decembrie, de la la ora 11:30, iar toți cei interesați să participe sunt așteptați în aceeași zi în parcarea Peco Domnești (vis-à-vis de Liceul Domnești).

Parada va avea loc pe ruta comuna Domnești (din centrul comunei, la Monumentul Eroilor) – comuna Corbi (în centrul comunei, la Primăria Corbi), pe DJ 731.

Citiți și: O NOUĂ SALĂ DE SPORT ÎN ARGEŞ

După desfașurarea paradei, vom celebra gustul autentic de sat de munte ciobănesc cu produse corbenești de tradiție, cu țuică fiartă și un program de cântece patriotice. Am pregătit și o surpriză: invitat special va fi Chef Samuel, care ne va găti bucate tradiționale.”, declară primarul Virgil Baciu pentru ePitești.

Program

Joi, 30 noiembrie

-Oaspeții de la „Antreprenorești – adoptă un sat” vor sosi în comunitate.

Vineri, 1 decembrie

-Ora 11:30 – Parada de 1 decembrie.

-Ora 13 – Prânz românesc cu produse corbenești tradiționale. Invitat special va fi Chef Samuel Le Torriellec, bucătarul francez pe care îl știți din emisiunea MasterChef de la PRO TV (foto 1).

Sâmbătă, 2 decembrie

-Ora 11 – Plimbare la Nucșoara (povestea partizanilor va continua cu o vizită la casa Elisabetei Rizea, care va fi urmată de un picnic servit chiar pe malul Lacului Învârtita).

-Ora 13-14:30 – Joc: „Partizani vs. comuniști”.

-Ora 18 – Foc de tabără și gustare câmpenească (pastramă din miel de Corbi și țuică de Poenărei).

Duminică, 3 decembrie

-Program de voie pentru oaspeții „Antrepenorești – adoptă un sat”.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3