EcoMoto 930×122

mioverni

ORAȘUL VERDE – CAMPANIE DE PLANTĂRI AZI ÎN MIOVENI

Elevi, profesori, poliţişti, pădurari, preoți și angajaţi ai Primăriei Mioveni au plantat astăzi 6.000 de puieţi într-o zonă în care au loc alunecări de teren.

Citiți și: Primarul, salariu de „baștan” într-o localitate minoră din Argeș! Aproape 2000 €

Salcâmii au fost plantaţi pe un teren de aproximativ 1,25 de hectare în cartierul Racoviţa din Mioveni (zona Islaz – Valea Ciorii).

La această acțiune, organizată de asociația “Creștem România Împreună”, în parteneriat cu Primăria Mioveni, Ocolul Silvic “Codrii Verzi”, Agenția pentru Protecția Mediului Argeş, SC S.Ed.C Mioveni SRL, Arhiepiscopia Argeşului și Muscelului (prin Sectorul Social, Filantropic și de Misiune), Poliţia Locală, Liceul Tehnologic Construcţii de Maşini, Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu” şi Serviciul pentru Situaţii de Urgenţă al oraşului Mioveni, au participat peste 500 de voluntari, care au facut plantările între orele 10 și 15.

Citiți și: Festivalul așteptat de mii de piteșteni

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90