NOR CURIER 930X122

functionari

Posibile disponibilizari in corpul adminsistrativ argesean

Pitesti. 14 ianuarie 2010.
Ministerul Administratiei si Internelor vrea sa faca economie la bugetul de stat, prin desfiintarea a peste 17.000 de posturi din primarii, consilii locale si judetene. Aproape 9.000 de angajati din primariile comunelor, peste 2.000 din administratia locala a oraselor si aproape 5.000 de angajati din structurile administrative municipale vor ramane fara loc de munca. Ministerul Administratiei propune ca primii disponibilizati sa fie cei care nu au copii in intretinere. In cazul in care masura afecteaza doi soti, cel cu salariul mai mic ramane fara loc de munca. Ultimii pe lista disponibilizarilor sunt parintii singuri care au in ingrijire copii sau cei care mai au cel mult cinci ani pana la pensie.
Aceasta norma se va aplica nemijlocit si in judetul Arges. Primii care vor avea de suferit sunt angajatii Directiei pentru Protectia Copilului si Asistenta Sociala, din cadrul Consiliului Judetean Arges, o parte dintre ei urmand sa fie disponibilizati, dupa cum a anuntat si presedintele Constantin Nicolescu. Urmatorii sunt vizati angajatii primariilor din mediul rural, insa nici cei de la primaria Pitesti nu vor scapa de disponibilizari in cazul in care acest lucru se va impune. Desi primarul Tudor Pendiuc a anuntat ca in cadrul primariei este un deficit considerent de angajati, din cauza crizei unele posturi au fost desfiintare, iar functiile unor angajati cumulate.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3