930×122 CAPRA 5

bulevardul eroilor

SCHIMBARE PE BULEVARDUL EROILOR

Schimbare pe bulevardul Eroilor. Bulevardul Eroilor din Pitești va fi reabilitat. Municipalitatea și-a propus ca lucrările să se desfășoare în acest an.

Citiți și: Nu vă speriați: Pompierii intervin la Spitalul de Pediatrie!

Termenele de execuție vor fi stabilite după încheierea procedurilor de achiziție publică, mai exact ulterior desemnării constructorului.

Pe de altă parte, se apropie de final reabilitarea străzii Exercițiu. Amănunte, AICI. Între timp, muncitorii au ajuns cu turnarea noului strat de asfalt aproape de intersecţia cu bulevardul Eroilor.

Citiți și: De ce au fost amendați mai mulți comercianți de mărțișoare din Pitești

De asemenea, în şedinţa ordinară în plen de joi, 29 iunie 2017, a Consiliului Local vor fi supuse dezbaterii și aprobării două proiecte de Hotărâre cu privire la alte două străzi, dar deja reabilitate.

Este vorba despre procese verbale de recepţie, în condiţiile în care investiţiile au fost finalizate: strada Găvenii (care a costat bugetul local peste 587.000 de lei) și strada Sublocotenent Emil Simionescu (peste 258.000 de lei).

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3