930×122 CAPRA 5

cătălin ghiță

ȘOC LA PRIMĂRIA PITEȘTI. TRANSFER SAU DEMISIE

Șoc la Primăria Pitești. Transfer sau demisie. Unul dintre oamenii considerați de bază ai primarului Cornel Ionică și care are un cuvânt greu de spus în Primăria Pitești ar urma să renunțe la funcția pe care o deține în instituție.

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

Este vorba de Cătălin Ghiță, arhitectul-șef al municipiului, persoana cu ajutorul căreia Ionică a reușit ”performanța” să facă din Pitești, în ultimii ani, un adevărat haos urbanistic.

Nemulțimit, se pare, de anumite lucruri care s-ar petrece în Primărie, lucruri care l-ar fi vizat direct, Cătălin Ghiță și-ar fi solicitat transferul către Primăria Ștefănești.

Citiți și: Surprize mult așteptate în Parcul Ștrand

Potrivit surselor noastre, Primăria Ștefănești i-ar fi acceptat dosarul. Însă, SURPRIZĂ (!), Ionică nu ar fi de acord cu transferul arhitectului-șef. Primarul ar invoca legislația, care nu i-ar permite lui Ghiță să plece fără acordul angajatorului actual, adică Primăria Pitești.

Situația, însă, ar fi atât de gravă încât Cătălin Ghiță ar lua în calcul demisia în cazul în care nu va reuși să plece prin transfer din Primăria Pitești. Probleme, domnule primar Ionică? Ce ar trebui să înțelegem din ce vrea arhitectul-șef să facă? Totodată, în această situație, se impun câteva întrebări:

1.De ce să vrea arhitectul-șef al municipiului Pitești să se transfere într-un oraș mai mic, nu atât de important (Ștefănești), și pe un salariu mult mai redus, arhitectul-șef Ghiță având în Pitești un salariu de bază de 9.098 de lei lunar? (click pe imagine):

2.Ce motive să aibă primarul Cornel Ionică să nu-l lase pe Cătălin Ghiță să se transfere la Primăria Ștefănești?

3.De ce să vrea Cătălin Ghiță să DEMISIONEZE dacă nu îi va fi permis transferul?

Cornel Ionică, vă cerem PUBLIC, ca de fiecare dată, să faceți lumină în acest caz. Așteptăm cu mare interes răspunsurile dumneavoastră.

Pentru a ne oferi un punct de vedere despre acest subiect, am încercat, în repetate rânduri, să luăm legătura și cu primarul orașului Ștefănești, Ioana Jenica Dumitru. Aceasta nu a putut fi, însă, contactată.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3