New Profesional Consult 930 x 122

cătălin ghiță

ȘOC LA PRIMĂRIA PITEȘTI. TRANSFER SAU DEMISIE

Șoc la Primăria Pitești. Transfer sau demisie. Unul dintre oamenii considerați de bază ai primarului Cornel Ionică și care are un cuvânt greu de spus în Primăria Pitești ar urma să renunțe la funcția pe care o deține în instituție.

Citiți și: Primăria Pitești angajează pe perioadă nedeterminată

Este vorba de Cătălin Ghiță, arhitectul-șef al municipiului, persoana cu ajutorul căreia Ionică a reușit ”performanța” să facă din Pitești, în ultimii ani, un adevărat haos urbanistic.

Nemulțimit, se pare, de anumite lucruri care s-ar petrece în Primărie, lucruri care l-ar fi vizat direct, Cătălin Ghiță și-ar fi solicitat transferul către Primăria Ștefănești.

Citiți și: Primăria Pitești plătește 4.500 € pentru 7 minute de artificii, de Revelion

Potrivit surselor noastre, Primăria Ștefănești i-ar fi acceptat dosarul. Însă, SURPRIZĂ (!), Ionică nu ar fi de acord cu transferul arhitectului-șef. Primarul ar invoca legislația, care nu i-ar permite lui Ghiță să plece fără acordul angajatorului actual, adică Primăria Pitești.

Situația, însă, ar fi atât de gravă încât Cătălin Ghiță ar lua în calcul demisia în cazul în care nu va reuși să plece prin transfer din Primăria Pitești. Probleme, domnule primar Ionică? Ce ar trebui să înțelegem din ce vrea arhitectul-șef să facă? Totodată, în această situație, se impun câteva întrebări:

1.De ce să vrea arhitectul-șef al municipiului Pitești să se transfere într-un oraș mai mic, nu atât de important (Ștefănești), și pe un salariu mult mai redus, arhitectul-șef Ghiță având în Pitești un salariu de bază de 9.098 de lei lunar? (click pe imagine):

2.Ce motive să aibă primarul Cornel Ionică să nu-l lase pe Cătălin Ghiță să se transfere la Primăria Ștefănești?

3.De ce să vrea Cătălin Ghiță să DEMISIONEZE dacă nu îi va fi permis transferul?

Cornel Ionică, vă cerem PUBLIC, ca de fiecare dată, să faceți lumină în acest caz. Așteptăm cu mare interes răspunsurile dumneavoastră.

Pentru a ne oferi un punct de vedere despre acest subiect, am încercat, în repetate rânduri, să luăm legătura și cu primarul orașului Ștefănești, Ioana Jenica Dumitru. Aceasta nu a putut fi, însă, contactată.

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441