Donaris 930 x 122

modernizare

(VIDEO) IONICĂ, DESPRE PODUL ARGEȘ: O MARE NENOROCIRE

Podul Argeș: o mare nenorocire. La asta se rezumă situația actuală a edificiului modernizat în 2014 cu bani europeni.

Citiți și: Gentea, despre modernizarea Stadionului: „O să facem ce vor piteştenii. Vreau să terminăm odată”

La începutul anului trecut, Primăria Piteşti anunța includerea în buget a banilor necesari (310.000 de lei) pentru proiectarea unui nou pod peste râul Argeş, investiţie estimată la peste 50 de milioane de euro.

Obiectivul suna promițător: „străpungere din strada Depozitelor din Piteşti peste autostrada A1, cu nod rutier nou la DN 73 în comuna Mărăcineni”, în ideea descongestionării traficului în nodul rutier de la Podul Viilor.

Citiți și: LICITAȚIE PENTRU MODERNIZAREA TRANSFĂGĂRĂȘANULUI

De la intenție până la concretizare e însă cale lungă, căci licitațiile organizate până acum în această direcție au eșuat. Cei care tranzitează zona vor trebui să înfrunte în continuare traficul infernal, iar până una-alta și gropile apărute în carosabil, căci de întreținerea podului nu s-a mai ocupat nimeni în ultimul timp.

„Toată lumea înjură”

Pentru că în Pitești intervențiile de acest gen sunt pe vrute, aflăm de la Cornel Ionică, primarul municipiului, că firma care a realizat pe bani grei ultima modernizare a obiectivului (amănunte, AICI) „a acceptat”, în sfârșit, să mai întrețină un pic podul.

„De trei ori am scos la licitație și nu s-a prezentat nimeni. În condițiile acestea, colegii mei au inițiat o discuție cu cel care a făcut lucrare pe podul Argeș și de data aceasta a acceptat să intervină să facă lucrările de întreținere pe care avea obligația să le facă și în ultima vreme nu le-a mai făcut (…).

Toată lumea înjură, toată lumea are observații. Să sperăm că în perioada următoare o să găsim soluția și să ne apucăm să-l reabilităm, că este o mare problemă și o mare nenorocire acolo. Acesta este  adevărul”, a spus Cornel Ionică.

Iată întreaga declarație a edilului-șef al Piteșiului:

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441