Jupiter 930 x 122

adp

(VIDEO) PERICOL ÎN CEAIR!

Pericol în Ceair! Piteștenii din blocul turn B7 de pe strada Calea Bascovului din cartierul Ceair reclamă starea deplorabilă a leagănelor din curtea blocului.

Citiți și: TEAMĂ ÎN CRAIOVEI: „SUNT POSIBILE TRAGEDII!”

Vechi de zeci de ani, în lipsa unei minime investiții din partea Administrației Domeniului Public (ADP), leagănele s-au deteriorat foarte mult.

Citiți și: TRIVALE: VESTE PENTRU ȘOFERII EXASPERAȚI

Sunt nu doar inestetice, ci și periculoase pentru copii. De altfel, din cauza riscului de accidentare, nu puțini părinți din bloc nu-și mai lasă copiii să se joace aici.

„Este trist! Pentru alte zone se găsesc bani la Primărie pentru locurile de joacă, pe noi, însă, ne-au uitat! De parcă noi nu am plăti impozite! E ca un capăt de lume aici! Ne este frică să ne mai dăm copilul în aceste leagăne!”, ne declară mama unui băiețel din blocul B7 de pe strada Calea Bascovului din Pitești.

Și seniorii din bloc au o mare nemulțumire: lipsa spetezelor la băncile din curte. Nefiind vorba de bănci noi montate cu bani europeni în timpul proiectului de așa-zisă regenerare urbană, ci de bănci vechi și ele de zeci de ani, Primăria poate atașa speteleze cerute de persoanele în vârstă de la blocul B7. Voință să fie și un pic de interes din partea ADP-ului!

Cerem Primăriei, Administrației Domeniului Public să ia măsuri. Vom urmări subiectul.

Posada 555×222
Posada 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066