930×122 CAPRA 5

chioşcuri

Zeci de chioşcuri „rase” de pe faţa Piteştiului

Primăria Municipiului Pitești a efectuat o verificare a celor aproximativ 380 de construcții provizorii situate pe domeniul public al municipiului Pitesti, în urma acesteia fiind identificate 30 de „chioșcuri” care nu mai dețin forme legale de ocupare a domeniului public.

Citiți și: Pitești. Așa da! Noile chioșcuri arată spectaculos

Pentru acestea, conform procedurii aprobate, a fost efectuată verificarea situatiei juridice a terenurilor pe care sunt amplasate, precum și a situației juridice și tehnice a construcțiilor provizorii.
Până la data prezentă, pentru 21 de construcții provizorii la care aspectele anterior menționate au fost clarificate s-a întocmit și transmis la Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului documentația de ridicare a chioșcurilor pentru eliberarea, salubrizarea și îmbunătățirea aspectului urbanistic al domeniului public.

 

Citiți și: Pitești. Cum vor arăta chioșcurile din oraș! Nu mai e nimic cum a fost

 

Din data de 22.09.2021, Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului a început ridicarea efectivă a construcțiilor provizorii și eliberarea domeniului public aferent.

Acțiunea de verificare se află în derulare și pentru celelalte nouă construcții provizorii rămase, procedura de ridicare finalizându-se în perioada imediat următoare, când va fi pusă în aplicare de Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești.

555×222 grota rece

Comentarii

2 comentarii

  • Adi spune:

    Asta e praf in ochi ,sunt peste tot si florarii si magazine de haine, jucarii chiar si aprozare si supraaglomerate si inestetice ,ocupa si trotuarele si au fost facute unde canva erau parcuri spatii verzi si chiar parcari .

  • Ask spune:

    Asta este mentalitate de Pitesti, ace, Brice si Carice, baloane, ciubuce .. jucării stridente si urate si tot felul de urâțenii din aste. Cum e posibil sa încurajezi lucrurile astea in centrul orașului de genul asta ?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3