NOR CURIER 930X122

clinica dr. costache

Albirea dinților, acasă sau la cabinetul stomatologic?

O cercetare a companiei Oral B a demonstrat că dinții albi ne fac să arătăm, în medie, cu cinci ani mai tineri și ne cresc atractivitatea cu 20%.

Citiți și: Cum îți poți schimba viața dacă mergi la stomatologul potrivit!

Astfel, tratamentele de albire a dinților sunt la mare căutare, fie că vorbim despre cele profesionale, realizate în cabinetul stomatologilor, fie că vorbim despre diferite soluții care pot fi folosite acasă sau chiar despre metode naturiste, cum ar fi folosirea cărbunelui sau a sării grunjoase.

Stomatologul Ionuț Costache (foto), unul dintre partenerii noștri pe anul acesta, avertizează însă, că ultimele două varianta pot fi periculoase și că unii pacienți ajung să își facă mai mult rău decât bine.

Citiți și: Repoziționare mandibulo – craniană fără chirurgie ortognată

„Albirea profesională a devenit, în ultimii ani, din ce în ce mai accesibilă, atât prin prisma costurilor, cât și a procedurilor din cabinetele stomatologice.

Substanțele pe care le folosim sunt tot mai prietenoase cu dinții și nu le afectează sănătatea, dar, cu toate acestea, trebuie să știm că nu oricine poate suporta acest tratament. Medicul este cel care decide dacă pacientul se încadrează în anumiți parametri și ce proceduri îi aplică.

Am avut pacienți care și-au deteriorat smalțul, și-au rănit și îndepărtat gingiile încercând să își facă albire acasă, cu diferite substanțe toxice sau natural, folosite în exces.

Au venit în cabinet cu dureri, sângerări și a fost nevoie de tratamente de durată pentru a repara ceea ce singuri au stricat. Cu banii dați și timpul pierdut își făceau de la început o albire profesională și scuteau suferința fizică”, spune dr. Ionuț Costache.

Ionuț Costache oferă consultații și servicii stomatologice în clinica Dr. Costache din Piața Muntenia, nr. 1, Pitești.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3