SMART KIDS 930X122

clinica dr. costache

ePitești, o nouă colaborare. Unul dintre partenerii noștri, pe anul acesta, va fi dr. Ionuț Costache

ePitești, o nouă colaborare. Unul dintre partenerii noștri, pe anul acesta, va fi dr. Ionuț Costache.

Citiți și: Cum îți poți schimba viața dacă mergi la stomatologul potrivit!

Ne-am propus ca, în 2022, pe lângă ultimele știri și noutăți, să fim și mai aproape de voi, cititorii noștri, prin materiale educative, despre sănătate, frumusețe și stare de bine.

Unul dintre partenerii noștri, pe anul acesta, va fi dr. Ionuț Costache (foto), medic stomatolog, care a acceptat să ne ofere informații și sfaturi utile despre cum să ne îngrijim dantura, pentru un zâmbet frumos și sănătos, dar și pentru binele general al organismului.

Citiți și: Repoziționare mandibulo – craniană fără chirurgie ortognată

„Organismul uman este un mecanism complex și toate elementele sale sunt interconectate. Veți fi surprinși să aflați cum suferința unui singur dinte poate afecta organe vitale supraviețuirii noastre si viceversa. Sau cum putem ,”întineri” cu până la 10 ani, dacă avem mai multă grijă de dantura noastră”, afirmă stomatologul.

Ionuț Costache este medic dentist generalist, absolvind facultatea de stomatologie în anul 1997.

Pe parcursul anilor a absolvit mai multe cursuri de perfecționare așa obținând și competența în implantologie din anul 2005 și competența în parodontologie din anul 2007.

A deschis primul cabinet familial în 1991, iar din 2003 au urmat altele, atât în România, cât și în afara țării. În București, Mioveni, Spania, Elveția, precum și în zonele rurale, prin cabinete dentare mobile.

La momentul actual deține două cabinete în Pitești, clinica de la Muntenia și cabinetul de pe bulevardul Republicii, de lângă ITM, care este momentan în renovare.

În prezent, oferă consultații și servicii de înaltă calitate argeșenilor, în clinica Dr. Costache din Piața Muntenia, nr. 1, Pitești.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA