Donaris 930 x 122

clinica dr. costache

Despre estetica dentară. Procedeele din spatele unui zâmbet perfect

Amintiţi-vă că lumea interioară este formată din chiar gândurile, sentimentele şi imaginile mentale care creează lumea exterioară.

Citiți și: Cum îți poți schimba viața dacă mergi la stomatologul potrivit!

Ca urmare, singura şi adevărata putere creatoare este lumea din noi şi orice fenomen cu care ne confruntăm în exterior este de fapt creat chiar de noi înşine în mod conştient sau inconştient, în universul interior.

Joseph Murphy

Citiți și: Repoziționare mandibulo – craniană fără chirurgie ortognată

Estetica dentară este în continuă evoluție, iar noi venim în întâmpinarea nevoilor pacienților cu tehnologii noi, cu metode noi și complexe de analiză atât la nivel dentar, cât și fizic și emoțional, acolo unde este necesară.

Urmărim îmbunătățirea aspectului dinților – estetica albului dentar, dar și cel al gingiei- estetica roz.

O dantură estetică implică aliniament dentar, simetria și proporționalitatea acestora, o culoare albă, naturală în concordanță cu vârsta pacientului sau cu dorința acestuia.

Procedeele variază de la cele mai simple tehnici de albire a dinților, fațete dentare directe din compozit, până la lucrări protetice produse în laborator, cum sunt fațetele din ceramică, coroanele din ceramică integrală, ceramică pe suport de zirconiu etc.

Analize și simulări digitale ale posibilelor variante ajută foarte mult în previzualizarea rezultatelor astfel încât pacientul poate să obțină de la primele întâlniri cu medicul dentist o imagine digitală a viitorului zâmbet.

Zâmbetul este foarte important în înfățișarea generală a oricărui om. Viața pacienților se schimbă în bine datorită creșterii încrederii în propria persoană dată de un zâmbet frumos, prin dinți frumoși.

☎️ 0248.22.22.55
☎️ 0248.22.26.67
Whatsapp 📞 𝟬𝟳𝟳𝟭.𝟭𝟲.𝟳𝟲.𝟳𝟳
Whatsapp 📞 𝟬𝟳𝟳𝟭.𝟱𝟳.𝟭𝟴.𝟳𝟳

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90