NOR CURIER 930X122

clinica dr. costache

Mit și adevăr despre fațetele dentare

Zâmbetul este prima noastră carte de vizită și depinde doar de noi dacă ne ajută sau ne dezavantajează în relațiile cu cei din jur.

Citiți și: Cum îți poți schimba viața dacă mergi la stomatologul potrivit!

Pentru o formă perfectă a dinților și un alb strălucitor, de revistă, tot mai mulți români, și nu numai, apelează la fațetele dentare.

Cu toate acesta, sunt multe mituri care circulă despre ele – fie că se sparg repede, fie că arată fake, fie că nu sunt o variantă sănătoasă pentru dantură, pe termen lung.

Citiți și: Repoziționare mandibulo – craniană fără chirurgie ortognată

Am vrut să aflăm adevărul de la sursă, așa că l-am întrebat pe specialistul Ionuț Costache (foto), medic stomatolog.

„Fațetele dentare, devenite foarte populare în ultimul deceniu, sunt una dintre soluțiile la care medicii recurg, pentru a oferi pacienților un zâmbet frumos și strălucitor.

Chiar dacă sunt mai scumpe, au avantajul că rezistă mult mai mult timp, cel puțin zece ani, față de maxim un an, cât durează efectele albirii profesionale. În plus, pe lângă modificarea culorii dinților, corectează și anomaliile de poziționare, tocirea excesivă sau ciobirile mici.

Vorbim despre un tratament personalizat, care nu poate fi aplicat tuturor pacienților, din diverse motive. În general, orice decizie am lua referitor la îngrijirea dinților, trebuie să consultăm medicul stomatolog”, spune dr. Ionuț Costache, medic stomatolog.

Ionuț Costache oferă consultații și servicii stomatologice în clinica Dr. Costache din Piața Muntenia, nr. 1, Pitești.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90