EcoMoto 930×122

clinica dr. costache

Ortodonția, calea spre un zâmbet perfect

Celebrul “Hollywood smile”, cu dinți aliniați perfect și de un alb strălucitor, a devenit un etalon de frumusețe în întreaga lume.

Citiți și: Cum îți poți schimba viața dacă mergi la stomatologul potrivit!

Vestea bună este că tehnologia de ultimă generație ne permite să îl avem și noi, mult mai ușor, mai rapid, cu disconfort minim și costuri reduse.

În ultimii zece ani, nu s-a schimbat doar aparatura medicală, ci și percepția vis-à-vis de unele tratamente dentare, precum cele ortodontice.

Citiți și: Repoziționare mandibulo – craniană fără chirurgie ortognată

Mult timp se considera normal ca doar copiii și adolescenții să poarte aparat dentar pentru corectarea ocluziei și a aspectului estetic. Astăzi, tot mai mulți adulți recurg la acest tip de tratament.

„Dinții înghesuiți sau prea îndepărtați nu sunt o problemă specifică perioadei copilăriei și adolescenței, ci una care poate apărea la orice vârstă.

Poziția dinților se poate modifica din numeroase motive, precum edentațiile, creșterea molarilor de minte, accidente etc. Este important să o tratăm cât mai repede, nu doar din motive estetice.

Ocluzia (mușcătura) greșită poate avea consecințe asupra stării generale de sănătate și poate cauza afecțiuni respiratorii, gastrointestinale, dureri de cap și multe altele.

Aspectul metalic care ne îmbracă dinții și care provoacă disconfort în timpul meselor și nu numai îi determină pe mulți pacienți, în special adulți, să refuze tratamentul recomandat de medic, iar asta este o mare greșeală.

Un an, doi de purtat aparat dentar ne pot salva de multe bătăi de cap, pe tot parcursul vieții”, spune dr. Ionuț Costache, medic stomatolog.

Ionuț Costache oferă consultații și servicii stomatologice în clinica Dr. Costache din Piața Muntenia, nr. 1, Pitești.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90