EcoMoto 930×122

clinica dr. costache

SERVICIU ONLINE GRATUIT DE ASISTENȚĂ DENTARĂ DE URGENȚĂ LA CLINICA DR. COSTACHE

Pentru această perioadă în care activitatea cabinetelor dentare este suspendată, Clinica Dr. Costache a înființat un serviciu online de asistență stomatologică de urgență.

Citiți și: Cum îți poți schimba viața dacă mergi la stomatologul potrivit!

În contextul în care din data de 22.03.2020 s-a introdus Ordonanța Militară nr. 2 din 21.03.2020 privind măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19 și ținând cont de recomandările Colegiului Medicilor Stomatologi din România (CMSR), potrivit cărora, pentru protecția cetățenilor României, s-a hotărât închiderea cabinetelor dentare, din solidaritate cu toți cetățenii argeșeni și nu numai, Clinica Dr. Costache a hotărât infințarea unui serviciu de asistență de urgență dentară online cu titlu gratuit. Considerăm că acum este momentul să fim cât mai aproape de nevoile dumneavoastră!”, precizează, într-un comunicat, Clinica Dr. Costache.

Serviciul este disponibil din data de 24.03.2020, astfel:

Citiți și: Repoziționare mandibulo – craniană fără chirurgie ortognată

-online 24/24 h, pe adresa de FB sau WhatsApp 0771.167.677; 0771.571.877 (în această variantă vă lăsăți numele și nr. de telefon și veți fi sunați de reprezentanții clinicii);

-telefonic, între orele 9-20, cu o persoană de sprijin din cadrul clinicii Dr. Costache, care va prelua solicitările dumneavoastră.

De precizat că între orele 13-20 se poate discuta cu un medic de specialitate, care va răspunde întrebărilor dumneavoastră (precum și solicitărilor primite online sau la recepție).

Ne puteți contacta la următoarele numere de telefon: 0248.222.255; 0248.222.667.

De asemenea, ne puteți apela, prin messenger, pe pagină noastră de Facebook Clinica Dentară Dr. Costache sau ne puteți contacta pe site-ul nostru www.drcostache.ro, la secțiunea contact.

Persoanele interesate trebuie să răspundă la o serie de întrebări standard pentru li se evalua starea de sănătate și pentru a se stabili urgențele fiecărei persoane.

La numerele de telefon vor răspunde medici care, prin întrebări specifice, vor identifica urgența dentară a fiecărei persoane și vă vor îndruma către unitatea de urgență UPU sau vă vor prescrie medicație pentru a ameliora/trata urgențele dentare apărute„, mai precizează Clinica Dentară Dr. Costache.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90