EcoMoto 930×122

alex velea

ALEX VELEA ŞI CORINA AU FĂCUT ATMOSFERĂ ÎN MIOVENI (GALERIE FOTO)

Mii de spectatori s-au adunat sâmbătă seara, pe platoul din centrul civic al oraşului Mioveni, pentru a asista la concertul susţinut de Alex Velea şi Corina.

Citiți și: Pitești. Un concert deosebit are loc, azi, în Piața Primăriei!

Cu mic, cu mare, cei prezenţi la spectacol au dansat, au cântat, iar unii, mai norocoşi, au primit şi autografe de la artiştii lor preferaţi.

Evenimentul a fost organizat de Uzina Dacia, parte a grupului Renault, în parteneriat cu autorităţile locale din Mioveni.

Citiți și: Voltaj, mega – concert în Pitești!

Tradiţia concertelor anuale organizate de Automobile Dacia în Mioveni cu ocazia Zilei Franţei a fost iniţiată în 2006, cu un concert susţinut de Ştefan Bănică Jr., şi a continuat cu Holograf (2007), Voltaj (2008), Aurelian Temişan, Daniel Iordăchioaie şi formatia O-la-la (2009), Direcţia 5 (2010), Bere gratis şi Fly Project (2011), Hara și Andreea Bălan (2012), Smiley (2013) și Alexandra Ungureanu, Crush și CRBL (2014).

(Foto: Cătălin Neacşu şi Florina Oprea)

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3