930X122 MAIA

kefir

Alimentul care poate fi mâncat pe fugă, mai ales la birou a înregistrat vânări record

Alimentul care poate fi mâncat pe fugă, mai ales la birou a înregistrat vânări record

Citiți și: Mare grijă! Lactatele pot fi periculoase în aceste situații!

Consumul de produse lactate în România crește constant.

Kefirul ocupă locul cel mai bun în preferințe.

Citiți și: PATRONUL BRĂDET, ÎNDEMNAT SĂ-L DEA ÎN JUDECATĂ PE MINISTRU

În ultimul an, vânzările de kefir au crescut semnificativ.

Acesta reprezintă 47% din totalul lactatelor de băut. Beneficiile asupra sănătății stomacului sunt principalele motive ale acestei creșteri.

Consumatorii devin mai informați și aleg produse de calitate.

Mulți preferă să consume kefirul la micul dejun. Alături de covrig sau corn, este o gustare sățioasă și rapidă.

Pe lângă kefir, sana și laptele bătut sunt tot mai apreciate.

Aceste produse sunt ușor de integrat în rutina zilnică.

Este un mic dejun pe care poți să-l mănânci pe fugă, mai ales la birou.

Producătorii locali se orientează și spre alternative la laptele de vacă.

Produse din lapte de capră sau de bivoliță câștigă teren.

Laptele de bivoliță are un nivel de grăsime ridicat, dar colesterolul este mai scăzut.

Acesta a fost foarte popular în perioada interbelică în București.

Importurile de lactate au crescut cu 49% în prima jumătate a anului.

Producția internă nu acoperă cererea tot mai mare. Se estimează că în următorii cinci ani, consumul de lactate va ajunge la 3 miliarde de lei.

Specialiștii recomandă consumul de lactate din surse verificate. Este important să păstrăm produsele în condiții optime acasă.

Românii își aleg din ce în ce mai mult alimente benefice pentru sănătate.

Această tendință reflectă o educație a consumatorului orientată spre calitate și tradiție.

Alimentul care poate fi mâncat pe fugă, mai ales la birou a înregistrat vânări record

Sursa: Observatornews.ro

Eurial 555 x222
eurial 570×90