Donaris 930 x 122

brădet

SCANDALUL „BRĂDET”: „MINISTRUL AGRICULTURII ESTE IRESPONSABIL!”

Dorin Mărăşoiu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, a făcut astăzi o serie de declaraţii tranşante şi dure la adresa ministrului Agriculturii, Achim Irimescu (foto), cel care a anunțat în premieră că brânza găsită cu E.coli a fost produsă de „Lactate Brădet” din Argeș.

Citiți și: Ce vor găsi piteștenii într-o piață. Surpriză totală!

„A fost o reacţie nesăbuită a ministrului Irimescu! În urmă cu patru ani a existat o problemă şi cu Danone (n.r. – societate cu capital străin), dar nimeni nu a vorbit de la un nivel atât de înalt de firma în cauză! Ne bucurăm acum că se închide o fabrică din Argeş cu capital românesc? Este iresponsabilitate crasă ce a făcut acest ministru!

Nu este prima declaraţie de acest gen care vizează Argeşul. Şi ministrul Transporturilor a spus că s-a ales varianta 4 de autostradă Piteşti-Sibiu şi nu e aşa! Și ministrul Sănătăţii a ieşit repede să ceară demisii la Direcția de Sănătate Publică şi la Spitalul de Pediatrie în scandalul bebeluşilor! Încet-încet Argeşul ajunge groapa de gunoi a României?”, a reclamat Mărăşoiu într-o conferință de presă desfășurată în Pitești.

Citiți și: LOCURI DE MUNCĂ. UN SPITAL DIN ARGEȘ ANGAJEAZĂ

Şi Florin Tecău, preşedintele Consiliului Judeţean Argeș, a spus că astfel de declaraţii vor avea consecinţe grave din punct de vedere al locurilor de muncă de la firma argeşeană şi al imaginii acesteia şi că nu este normal să se rişte în acest fel pierderea unei investiţii cu bani europeni. (Foto: agroinfo.ro)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • ion spune:

    Mda ,se pare ca acest asa-zis tehnocrat ne lasa un gust amar , incerc sa-mi dau seama ce-a fost in capul lui cand s-a apucat sa vorbeasa despre acest lucru , sigur nu realizeaza ca are o functie inalta intr-un stat inca important ( nu e Sumatra ,cu tot respectul ,e in UE ,NATO si are o istorie demna ) , dar cu oameni ca acest asa-zis tehnocrat nu se poate face pasi catre progres ,catre stabilitate economica si alte strategii de dezvoltare a acestui stat ,stat care si-a pus sperante in oameni ce el , bine nu ca el ,acest domn este intr-un loc pe care trebuie sa-l paraseasca foarte rapid.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3