930×122 CAPRA 5

brădet

PATRONUL „LACTATE BRĂDET”, MESAJ DISPERAT

Patronul societății „Lactate Brădet” are un mesaj de ultimă oră. Marius Badea scrie pe pagina de socializare a firmei sale.

Citiți și: Ce vor găsi piteștenii într-o piață. Surpriză totală!

„Oameni buni, îmi este greu să vă cer să înțelegeți, eu însumi nu înțeleg, nu-mi găsesc cuvintele să mai explic, după acea alertă din Italia, la fel ca și în România, se revine și se spune că a fost o greșeală, că nu se poate asocia numele Brădet și Italia retrage alerta.

CINE mai crede și ce? Astăzi, 21.03.2016, nu am un document care să certifice existența unei alerte din Italia. Vă rog, vă rog pe toți, de la omul de rând până la cea mai înaltă autoritate a statului, să mă ajutați în aflarea ADEVĂRULUI.

Citiți și: LICITAȚIE ÎN ARGEȘ PENTRU SPITAL

În acest joc murdar nu a fost terfelit doar Brădet, acum sunt distruse toate produsele Românești. Mare, mare păcat!”, scrie Marius Badea, patronul societății argeșene „Lactate Brădet”.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA