New Profesional Consult 930 x 122

badea

PATRONUL BRĂDET, ÎNDEMNAT SĂ-L DEA ÎN JUDECATĂ PE MINISTRU

Dorin Mărășoiu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, îşi menţine opinia conform căreia ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, trebuie să demisioneze în urma declaraţiei prin care a incriminat firma argeşeană „Lactate Brădet”. În plus, Mărășoiu îl îndeamnă pe patronul „Lactate Brădet”, Marius Badea, să îl dea în judecată pe ministru.

Citiți și: Ce vor găsi piteștenii într-o piață. Surpriză totală!

„Am stat prea mult sub semnul proverbului „Capul plecat sabia nu-l taie!”. Lipsa de opinie, de acţiune, de atitudine ne face rău. Nu e posibil ca un înalt demnitar al statului să iasă să facă public numele unei firme când ancheta nici nu era finalizată! Nimic nu este, însă, întâmplător, pentru că apoi au apărut anunţurile alarmiste din Italia şi iarăşi firma în cauză a avut de suferit.

Premierul Cioloş a cerut să se pună capăt acestei situaţii, dar a reacţionat tardiv. Agentul economic respectiv ar trebui să dea în judecată ministrul şi să ceară daune de imagine! Din păcate, constat că modul de comunicare al miniştrilor tehnocraţi este deficitar.”, spune vicepreședintele Consiliului Județean Argeș.

Citiți și: LICITAȚIE ÎN ARGEȘ PENTRU SPITAL

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3