930 x122 grota rece

permis de conducere

ANUNȚ IMPORTANT PRIVIND TAXELE DE TALON, PERMIS DE CONDUCERE ȘI NUMERE ROȘII 

Instituția Prefectului Argeș vă reamintește că, începând cu data de 01.10.2020, plățile aferente operațiunilor de înmatriculare și permise nu se mai plătesc la ghișeu. Astfel, tarifele reprezentând contravaloarea certificatelor de înmatriculare, a autorizațiilor de circulație provizorie și a permiselor de conducere se vor încasa exclusiv în contul BCR: RO94RNCB0082000367331018, beneficiar: Regia Autonomă – Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS), utilizând mijloacele de plată: virament, mijloace de plată online, Sistemul național electronic de plată online (S.N.E.P) – ghișeul.ro, mandat poștal.

Citiți și: Se schimbă tot! Permis de conducere de la 17 ani în România

Pentru evitarea aglomerației, atât la SPCRPCIV Argeș, cât și la sediul BCR din apropriere, vă recomandăm să folosiți mijloacele de plată electronice.

Tarifele practicate sunt următoarele:

Citiți și: Toți șoferii sunt vizați! Sancțiuni grave pentru lipsa acestui document

-13 lei – contravaloarea autorizației provizorii a circulației;

-49 lei – contravaloarea certificatului de înmatriculare;

-89 lei – contravaloarea permisului de conducere.

În același timp, tarifele aferente confecționării plăcilor cu numere de înmatriculare permanentă, de probă, temporare și provizorii, atribuirii unui număr de înmatriculare preferential sau păstrării combinației numărului de înmatriculare se vor achita în conturile trezoreriei prin virament, mandat poștal sau numerar la ghișeele Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor sau la casieriile unităților Trezoreriei Statului.

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90