NOR CURIER 930X122

Bărbat reținut

Argeş: A dat buzna peste fosta iubită şi a ajuns după gratii

Argeş: A dat buzna peste fosta iubită şi a ajuns după gratii.

Citiți și: Șocant: Ce a putut face un individ unui animal! Incredibil!

În ziua de 22 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie de 44 de ani, din Rătești, despre faptul că, fostul concubin ar fi pătruns, fără drept, în locuința sa, deși împotriva acestuia există un ordin de protecție, emis de Judecătoria Topoloveni.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Leordeni s-au deplasat la fața locului și l-au identificat pe bărbatul de 41 de ani, din Slobozia, care ar fi pătruns în curtea locuinței fostei concubine, încălcând astfel ordinul de protecție, emis de Judecătoria Topoloveni, pentru perioada 10.11.2021 – 10.05.2022.

Citiți și: Argeș: Individ periculos, luat pe sus de polițiști. A atacat ca o fiară!

În ziua de 23 decembrie a.c., polițiștii au continuat cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu și încălcarea ordinului de protecție, iar după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lîngă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90