New Profesional Consult 930 x 122

Bărbat reținut

Argeș: A spart casa unei femei și a amenințat-o cu moartea când a fost prins

În cursul zilei de luni, 14 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Schitu Golești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, și au reținut un bărbat de 31 de ani, din Berevoești.

Citiți și: Șocant: Ce a putut face un individ unui animal! Incredibil!

Potrivit IPJ Argeș, din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 13 spre 14 martie a.c., bărbatul ar fi pătruns, fără drept, în locuința unei femei de 66 de ani, din Berevoești, pe care ar fi amenințat-o cu moartea în momentul în care a fost surprins și căreia i-ar fi sustras suma de aproximativ 500 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit persoanei vătămate.

Citiți și: Argeș: Individ periculos, luat pe sus de polițiști. A atacat ca o fiară!

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, și prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung, în fața instanței, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Foto descriptiv: Tvm Neamt

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90