New Profesional Consult 930 x 122

accident rutier

Argeș: Accident ca-n filme! Vezi care sunt cauzele!

Update, ora 18:25, Poliția Argeș transmite:

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

Poliția Argeș a revenit ulterior cu precizări suplimentare:

Accident rutier în localitatea Moșoaia

Citiți și: Acum: Accident grav la ieșire de pe A1!

În această după-amiază, polițiștii argeșeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 67 B, în urma căruia un autoturism s-a răsturnat.

Polițiștii Serviciului Rutier Argeș s-au deplasat la fața locului și, din primele verificări, au stabilit că, un bărbat de 31 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe DN 67B, din direcția Drăgășani către Pitești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus, în aceeași direcție, de un bărbat de 61 de ani, din Pitești.

În urma accidentului, cel de-al doilea autoturism s-a răsturnat, iar conducătorul auto a suferit vătămări corporale și a fost transportat la spital.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză, va fi întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Update, ora 16.48, ISU Argeș transmite: „Victima fost un bărbat cu vârsta de 61 de ani, conștient, care acuza dureri în zona toracelui. Acesta a fost transportat la spital pentru investigați medicale amănunțite.”

Știrea inițială, ora 15.39

În urmă cu puțin timp, un accident rutier s-a petrecut pe raza localității Moșoaia.

Potrivit primelor informații, două autoturisme au intrat în coliziune. În urma impactului, una dintre mașini s-a răsturnat.

La fața locului intervin pompierii cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat.

În urma accidentului, a rezultat o singură victimă, care a a fost preluată de către paramedicii SMURD, transmite ISU Argeș.

La locul evenimentului, pompierii asigură zona împotriva izbucnirii unui posibil incendiu.

 

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3