930×122 CAPRA 5

coronavirus

ARGEȘ: APEL PENTRU PREVENIREA RĂSPÂNDIRII CORONAVIRUSULUI. CALL CENTER-UL UNDE PUTEȚI SUNA

Instituția Prefectului Argeș informează că, în ultimele 24 de ore, au fost continuate acțiunile de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară pentru prevenirea răspândirii Sars-Cov-2. Prefectul Emanuel Soare face apel la cetățeni să poarte masca de protecție, să evite aglomerările și să respecte cu strictețe igiena mâinilor- acestea fiind cele mai eficiente metode pentru combaterea pandemiei de coronavirus.

Citiți și: De ce s-au înmulțit morțile subite! Explicații

Polițiștii argeșeni, în ultimele 24 de ore, au verificat 502 persoane și 61 de societăți comerciale. Aceștia au aplicat 76 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 1.000 de lei, ca urmare a nerespectării măsurilor de protecție individuală. În cadrul acțiunilor punctuale, 373 de persoane au fost legitimate și 238 de mijloace de transport  verificate.

Jandarmii argeșeni au aplicat două amenzi, în valoare de 1000 lei și trei avertismente persoanelor care nu au purtat masca de protecție în conformitate cu prevederile legale.

Citiți și: Situaţia epidemiologică din judeţul Argeş, 11 martie

Pompierii argeșeni au verificat două societăți  comerciale și 45 de persoane fizice. Dintre acestea din urmă, două au fost surprinse că nu respectau măsurile de protecție individuală în spații închise și au primit avertismente.

Vă amintim că, la linia telefonică TelVerde 0800800165, puteți sesiza cazurile de încălcare a normelor de protecție sanitară, iar la linia telefonică TelVerde 0800800358 puteți apela pentru recomandări  și informații legate de COVID-19. De asemenea, la DSP Argeș este disponibil un call center la care argeșenii pot suna dacă doresc să afle informații despre pandemia de coronavirus, dar pot fi și îndrumați sau sfătuiți cu privire la infectarea cu virusul SARS CoV 2. Numărul unic este 021.414.44.48 și poate fi apelat la orice oră, de luni până duminică.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3