930 x122 grota rece

persoană dispărută

Update: Argeșean dat dispărut, găsit după două zile la Orșova

UPDATE 19 mai, ora 8.30: IPJ Argeș anunță că persoana a fost depistată pe raza localității Orșova. Din primele verificări, aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Citiți și: Alertă în Argeș! Polițiștii au împânzit județul

Oamenii legii au aflat că bărbatul a fost cândva cioban în zona cu pricina și își făcuse mai mulți prieteni. De asemenea, ar avea și rude în localitatea precizată. Se pare că singura problemă a fost aceea că nu și-a anunțat plecarea.

Știrea inițială – 17 mai, ora 18:17

În ziua de 17 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați cu privire la faptul că, în dimineața zilei de 14 mai a.c., OLARU CORNEL, de 56 de ani, a plecat voluntar de pe raza localității Mușătești, fără a mai reveni la domiciliu.

Citiți și: Bărbat dispărut de acasă, găsit după 4 zile în Pitești

Semnalmente: 1,70 m înălțime, greutate aproximativ 75 kg, ochi căprui, păr scurt, grizonat, lipsă dantură, mers greoi și apăsat.

Vestimentație la momentul plecării: pantalon blug de culoare deschisă, pulover de culoare maro, cu dungi, teniși albaștri.

Persoanele care pot oferi informații despre cel în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Curtea de Argeș, la telefon 0248 722 110.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90