NOR CURIER 930X122

persoană dispărută

Argeş: Persoană dispărută. Poliţia solicită sprijin

În noaptea de 09 spre 10 martie a.c., polițiștii câmpulungeni au fost sesizați cu privire la faptul că ALDIȘ GHEORGHE, de 65 de ani, a plecat în mod voluntar de pe raza comunei Valea Mare Pravăț, fără a mai reveni la domiciliu.

Citiți și: Alertă în Argeș! Polițiștii au împânzit județul

UPDATE ORA 15.15: „În urma activităților desfășurate de polițiști, bărbatul a fost găsit pe raza localității Mihăești. Din primele verificări, nu a fost victima vreunei infracțiuni”, a anunțat IPJ Argeș.

Știrea inițială: Persoană dispărută. Poliţia solicită sprijin.

Citiți și: Bărbat dispărut de acasă, găsit după 4 zile în Pitești

Semnalmente: înălţime 1,85 m, circa 70 kg, constituție atletică, faţa rotundă, ochi căprui, păr grizonat, neîngrijit, poartă barbă.

Vestimentație la momentul plecării: nu se cunoaște.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț desfășoară activități specifice pentru identificarea acestuia, însă până în prezent, persoana nu a fost găsită.

Persoanele care pot da relaţii despre bărbatul în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Câmpulung, telefon 0248 512 100.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90