930 x122 grota rece

persoană dispărută

Argeş: Femeie dispărută. Poliţia solicită sprijinul cetăţenilor

În noaptea de 27 spre 28 ianuarie a.c., polițiștii câmpulungeni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, au fost sesizați cu privire la faptul că EFTENE CORNELIA (foto), de 74 de ani, a plecat voluntar de pe raza localităţii Godeni, fără a mai reveni la domiciliu.

Citiți și: Alertă în Argeș! Polițiștii au împânzit județul

 

Citiți și: Bărbat dispărut de acasă, găsit după 4 zile în Pitești

 

Semnalmente: înălţime 1,53 m, circa 60 kg, constituție astenică, faţa rotundă, ochi căprui, păr scurt, grizonat.

Vestimentație la momentul plecării: pantaloni sport negri, bluză alb cu negru, purta pe cap basma de culoare gri cu imprimeu floral, desculță.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Schitu Golești desfășoară activități specifice pentru identificarea acesteia, însă până în prezent, persoana nu a fost găsită.

Persoanele care pot da relaţii despre femeia în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Câmpulung, telefon 0248 512 100.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90