930 x122 grota rece

persoană dispărută

Bărbat dispărut de acasă, găsit după 4 zile în Pitești

Update, 27 decembrie, ora 15.43, IPJ Argeș transmite: „Bărbatul a fost găsit pe raza municipiului Pitești. Urmează a fi predat familiei.”

Citiți și: Alertă în Argeș! Polițiștii au împânzit județul

Știrea inițială, 26 decembrie, ora 13.07 – Argeș. Un bărbat de 45 de ani a dispărut! Poliția cere ajutorul!

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung desfășoară cercetări, în urma sesizării referitoare la plecarea voluntară a numitului TIUCĂ DORINEL-CIPRIAN, de 45 de ani, care a plecat de la domiciliul său, din municipiul Câmpulung, în după-amiaza zilei de 23 decembrie a.c., și nu a mai revenit.

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu persoana dispărută aseară din centrul Piteștiului!

Semnalmente: aproximativ 1,60 m înălțime, 60 de kg, ochi căprui, păr șaten, tuns scurt, față ovală, urechile depărtate.

Este cunoscut afecțiuni medicale, având repetate plecări voluntare de la domiciliu, de fiecare dată fiind găsit deplasându-se pe jos.

*Vestimentația la momentul plecării:* geacă albastră, pantaloni din material textil, deschiși la culoare, fes negru și adidași gri.

Persoanele care pot oferi informații despre cel în cauză sunt rugate să anunţe *Serviciul Unic de Urgenţă 112* sau să ia legătura cu *Poliția Municipiului Câmpulung, la telefon 0248 512 100*._

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90