930×122 CAPRA 5

persoană dispărută

Îl recunoaște cineva? Spitalul Mioveni caută rudele unui pacient

Spitalul Mioveni caută rudele unui pacient, internat de 9 zile.

Citiți și: Alertă în Argeș! Polițiștii au împânzit județul

Bărbatul din fotografie a fost adus în cursul zile de 19 aprilie din Câmpulung, la Spitalul Orășenesc Mioveni cu o ambulanță SAJ. Ulterior, acesta a fost internat în spital. Paramedicii l-au găsit pe bărbat pe stradă, într-o stare fizică deplorabilă. Cel mai probabil, un trecător a fost cel care a anunțat serviciul de ambulanță.

Citiți și: Bărbat dispărut de acasă, găsit după 4 zile în Pitești

Bărbatul a fost îngrijit în spital, însă nu l-a revendicat nimeni până acum. Nu deține acte de identitate și nici nu poate comunica, nu știe să scrie și abia articulează câteva cuvinte.

Spitalul a sesizat Poliția Locală, Direcția de Asistență Socială și a luat legătura incluziv cu poliția din Câmpulung, însă fără succes. Din punct de vedere fizic, bărbatul nu are absolut nicio problemă.

Dacă cineva îl cunoaște sau poate da vreo informație legată de această persoană poate suna la următoarele numere de telefon:

Ofițerul de serviciu din cadrul  Primăriei orașului Mioveni: 0730444784

Direcția de Asistență Socială Mioveni: 0727735175

Orice informație legată de nume, unde locuiește ar fi de foarte mare ajutor pentru a-i găsi familia.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90