930 x122 grota rece

persoană dispărută

Ce s-a întâmplat cu bărbatul dat dispărut după ce a fugit din spital

Update, ora 13:37, IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Alertă în Argeș! Polițiștii au împânzit județul

„Persoana dispărută a fost găsită în zona Valea Iașului. Bărbatul este confuz și posibil deshidratat. A fost solicitat un echipaj medical, pentru evaluarea stării de sănătate și acordarea de îngrijiri medicale.”

Știrea inițială, ora 12:46 – Argeș: Bărbat dispărut după ce a fugit din spital

Citiți și: Bărbat dispărut de acasă, găsit după 4 zile în Pitești

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș desfășoară cercetări pentru identificarea unui bărbat de 75 de ani, care a plecat voluntar, în seara zilei de 19 iulie a.c., din Spitalul Municipal Curtea de Argeș, acolo unde era internat.

În dimineața zilei de 20 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați, de către un cadru medical de la Spitalul Municipal Curtea de ARGEȘ, cu privire la faptul că un pacient, PETRE VASILE, de 75 de ani, din Mușătești, a plecat voluntar din spital, fără aprobare, în seara zilei de 19 iulie a.c.

Semnalmente: aproximativ 1,70 m înălțime, 60 de kg, păr alb.

Vestimentație la momentul plecării: pijama tip spital.

Persoanele care pot da relații despre cel în cauză sunt rugate să anunțe Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Curtea de Argeș, la telefon 0248 721 519.

Foto descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90