930×122 CAPRA 5

înșelăciune

Argeș. Bărbat păcălit cu o „întâmplare neobișnuită”. L-au lăsat fără bani!

Sub povestea unei întâmplări neobișnuite, doi bărbați din județul Vâlcea au reușit să păcălească o persoană din municipiul Curtea de Argeș să cumpere bijuterii din metal comun la preț de bijuterii din metale prețioase. Cei în cauză au fost identificați și reținuți de polițiști, iar prejudiciul a fost recuperat.

Citiți și: Argeș. Pericol! Un șofer de microbuz s-a urcat băut la volan

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au continuat cercetările într-o cauză penală aflată sub supravegherea Parcehtului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, și ieri au reținut doi bărbați, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

Citiți și: Avalanșa de la Capra. Poliția a deschis dosar penal pentru înșelăciune

Din cercetări, s-a stabilit că în ziua pe 14 octombrie, doi bărbați, ambii de 44 de ani, din județul Vâlcea, ar fi indus în eroare un bărbat de 70 de ani, din Curtea de Argeș, cu privire la cumpărarea unui ghiul și a unui lanț din metal comun, prezentându-le ca fiind bijuterii din aur.

Cei în cauză au obținut, în acest fel, suma de 2.000 de lei.

Ieri, pentru administrarea probatoriului, au fost efectuate două percheziții domiciliare, la locuințele celor bănuiți, ocazia cu care polițiștii au descoperit și ridicat sume de bani, recum și bijuteri din metal comun, similare cu cele utilizate la săvârșirea faptei ce face obiectul cercetărilor.

După administrarea probatoriului, cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 25 noiembrie, să fie prezentați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș cu propunerea de luare a unei alte măsuri preventive.

Supernova_2022_januar_web_bannerji_555x222_ROM

Comentarii

Un comentariu

  • Cititor spune:

    Daca in 2022 inca mai sunt „isteti” care pun botu la vrajeala asta veche de 40 ani…..isi merita soarta!

New Profesional Consult 570×90