New Profesional Consult 930 x 122

trafic de persoane

Argeș: Bărbat și femeie, reținuți pentru trafic de persoane

În cursul zilei de ieri, 11 octombrie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au documentat activitatea infracțională a două persoane, bănuite de trafic de persoane, acestea fiind reținute, pentru 24 de ore.

Citiți și: Mascații, descinderi în forță! Șantaj, cămătărie, trafic de persoane și minori, proxenetism

Astfel, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal, privind săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane, punând în executare 2 mandate de aducere.

„Din cercetări a reieșit că, în perioada 2014-2016, acestea ar fi recrutat, prin constrângere, trei victime, pe care le-ar fi transportat și adăpostit în locuința lor, situată în județul Argeș, iar ulterior, le-ar fi exploatat, atât în gospodărie, cât și la exploatarea de material lemnos, pe care l-ar fi valorificat și și-ar fi însușit, în totalitate, sumele de bani obținute.

Citiți și: Șocant! Copilă de 12 ani vândută de părinți unui bătrân francez

Cele două persoane, respectiv un bărbat de 35 de ani și o femeie, de 21 de ani, ambii din județul Argeș, au fost aduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, unde, după administrarea probatoriului, au fost reținute, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie dispuse măsuri preventive.

La activități au participat polițiști ai Secției de Poliție Rurală Schitu Golești și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș”, transmite IPJ Argeș, într-un comunicat de presă.

Foto descriptiv: Cancan

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3