New Profesional Consult 930 x 122

polițist reținut

Argeș: Polițist reținut! A obligat o tânără să se prostitueze!

În urma perchezițiilor care au avut loc ieri, 24 februarie, în județul Argeș și în județul Galați, la locuințele unor persoane, bănuite de trafic de persoane, trafic de minori și proxenetism (Subiectul pe larg, AICI: Clan de proxeneți, săltat de mascați), printre persoanele săltate de mascați și reținute se află și un polițist din Argeș, notează Antena 3 CNN.

Citiți și: Mascații, descinderi în forță! Șantaj, cămătărie, trafic de persoane și minori, proxenetism

Subofiţerul este acuzat că ar fi obligat o tânără să se prostitueze și că ar face parte dintr-o întreagă reţea de trafic de persoane.

Împreună cu el au mai fost reţinuţi alţi şase bărbaţi, care se foloseau de metoda loverboy pentru a trafica femei atât în țară, cât și în străinătate.

Citiți și: Polițist reținut de DNA. A luat șpagă 15.000 de euro pentru două permise

Șase fete ar fi căzut în capcana acestor indivizi, dintre care una chiar minoră.

Potrivit sursei citate, polițistul lucrează la Rucăr şi s-a trezit cu mascații acasă, la fel și alți indivizi din Câmpulung Muscel.

Surse din rândul anchetei spun că una dintre victime ar fi spus la audieri că polițistul ar fi profitat de pe urma ei şi ar fi exploatat-o pentru o perioadă scurtă de timp.

Foto descriptiv: Digi24

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Andrei spune:

    In Pitesti colcăie Prostituția peste tot. In spate la Arges este bordel și domnii polițai se fac ca nu văd. Cred ca nici in București nu sunt atâtea prostituate și proxeneți, și in special Sifoane la garda

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3