Donaris 930 x 122

exploatare sexuală

Șocant! Copilă de 12 ani vândută de părinți unui bătrân francez

Caz șocant! Doi părinți din Călărași sunt acuzați că și-ar fi vândut fiica în vârstă de 12 ani, în Franța, unui pensionar de 70 de ani.

Citiți și: Mascații, descinderi în forță! Șantaj, cămătărie, trafic de persoane și minori, proxenetism

Potrivit Digi24, tatăl fetei este bănuit de faptul că, în perioada ianuarie – februarie 2023, ar fi aplicat rele tratamente fiicei sale minore, în scopul exploatării sexuale a acesteia de către un cetăţean francez, în schimbul a 89.000 de euro.

În urma investigațiilor făcute de poliția franceză a reieșit faptul că părinţii minorei ar fi primit sume mari de bani de la un cetăţean francez, în schimbul exploatării sexuale a copilului.

Citiți și: Argeș: Polițist reținut! A obligat o tânără să se prostitueze!

Mama minorei şi cetăţeanul francez au fost arestaţi preventiv de poliţia franceză. Bărbatul este acuzat de agresiune sexuală asupra unui minor, iar femeia de trafic de persoane.

Tatăl fetei a părăsit Franţa împreună cu cei doi copii ai săi, printre care şi victima, mai notează sursa citată.

În cursul zilei de ieri, 8 martie, acesta a fost prins în România de către polițiștii călărășeni. Copila se află acum în grija statului.

D.G.A.S.P.C. Călărași a preluat sub protecție minora, iar persoana bănuită a fost reținută și prezentată judecătorilor în vederea punerii în executare a mandatului european de arestare, emis de către autoritățile franceze. Procedura de executare a mandatului european de arestare este în curs de desfășurare”, a transmis IPJ Călărași, potrivit Adevărul.

La data de 6 martie, autoritățile franceze au introdus în Sistemul de Informații Schengen o semnalare pe numele persoanei bănuite, cetățean român, tatăl copilei,  solicitându-se arestarea acestuia, în vederea predării, în baza unui mandat european de arestare.

Foto descriptiv: Newsweek Romania

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90