NOR CURIER 930X122

declaratie pe propria raspundere

ARGEȘ: DECIZIE IMPORTANTĂ. LOCALITĂȚILE ÎN CARE PUTEM CIRCULA FĂRĂ DECLARAȚIE

UPDATE: Instituția Prefectului Argeș informează că „argeșenii cu domiciliul în Pitești și localitățile limitrofe, pe timpul stării de alertă, se vor putea deplasa fără declarație pe proprie răspundere într-o zonă delimitată după cum urmează: municipiul Pitești, orașul Ștefănești și comunele Albota, Bascov, Băbana, Budeasa, Măracineni, Bradu și Moșoaia.

Citiți și: Restricții pentru șoferi! Circulație închisă în reprize de câte 20 de minute

Hotărârea (nr 18/19 05 2020) a fost luată azi, în ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, condus de prefectul Emanuel Soare.

Decizia vine pentru ușurarea deplasării persoanelor în zona din jurul Piteștiului, unde se află foarte mulți agenți economici, centre comerciale și unde locuiesc mulți argeșeni care lucrează în oraș.

Citiți și: Chin pentru șoferi! Se lucrează pentru Autostradă. Este haos pe drum

Astfel, locuitorii din jurul Piteștiului, din localitățile limitrofe, nu vor mai completa declarația pe proprie răspundere pentru a veni în municipiul reședință de județ. La fel vor proceda și piteștenii care doresc să meargă în localitățile din jur: Ștefănești, Albota, Bascov, Băbana, Budeasa, Măracineni, Bradu și Moșoaia.

În plus, persoanele care fac naveta, sau care trebuie să facă deplasări în afara zonei menționate, în interes de serviciu, pot utiliza adeverința de la angajator. Pentru că modelul adeverinței nu a fost actualizat pentru starea de alertă, deocamdată se poate folosi formularul vechi, care este valabil”, precizează Instituția Prefectului Argeș.

Știrea inițială:

După cinci zile de „relaxare a măsurilor”, interval în care autoritățile județene și locale n-au reușit să se pună de acord asupra existenței sau inexistenței zonei metropolitane, astăzi, de la ora 15.00, a avut loc  o ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență pentru clarificarea problemei referitoare la zona metropolitană.

Vestea bună este lucrurile se vor schimba de miercuri.

Potrivit unor surse ePitești, printr-o hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, de mâine se poate circula fără adeverință de serviciu sau declarație pe propria răspundere între Pitești și localitățile învecinate direct.

(Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90