Donaris 930 x 122

Bărbat reținut

Argeș: Femeie bătută la locul de muncă de către un necunoscut!

O femeie a fost bătută de un bărbat necunoscut în timp ce se afla la locul de muncă. Ulterior, individul care a lovit-o s-a urcat în mașină și a plecat pur și simplu.

Citiți și: Un piteștean și-a amenințat fosta iubită cu poze indecente și a urmărit-o

IPJ Argeș transmite: 

„În ziua de 08 noiembrie a.c., în jurul orei 17:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Drăganu au fost sesizați de către o femeie de 50 de ani, din comuna Morărești, despre faptul că, în timp ce se afla la locul de muncă, în zona unui popas de pe raza localității de domiciliu, ar fi fost lovită de un bărbat pe care nu îl cunoaște și care, ulterior, a plecat cu un autoturism spre municipiul Pitești.

Citiți și: Furt masiv de combustibil în Argeș

Autoturismul în cauză a fost identificat, la scurt timp, în trafic, de către polițiștii Secției de Poliție Rurală Drăganu, iar în interior, ca pasager, se afla bărbatul în cauză.

Acesta a fost condus la sediul poliției, pentru audieri.

A fost înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar după administrarea probatoriului, bărbatul de 48 de ani, din Ialomița, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto descriptiv: Hotnews

555×222  MAIA

Comentarii

Donaris 570×90