Donaris 930 x 122

Bărbat reținut

Argeș: Hoț prins după un an. Fura tot ce apuca

Un tânăr de 24 de ani a fost reținut de polițiști după ce timp de un an de zile s-a ocupat de furat.

Citiți și: Argeș: Bărbat reținut după ce s-a apropiat de tatăl său

Acesta intra prin efracție în mai multe anexe gospodărești de unde fura tot ce prindea: de la televizoare, la biciclete și motoscutere. Așa a ajuns ca în prezent să fie acuzat de furt calificat în formă continuată.

Din fericire, cei păgubiți și-au recuperat dauna în totalitate.

Citiți și: Tupeu de șofer: A luat ”una mică” și s-a urcat la volan! Avea și permisul anulat

IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 15 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Câmpulung au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, (format prin reunirea a patru cauze penale), în care se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată, și au reținut un tânăr de 24 de ani.

Din cercetări s-a stabilit că în perioada 08 decembrie 2021 până la data de 13 decembrie a.c., cel în cauză ar fi pătruns prin efracție și escaladare în incinta mai multor anexe gospodărești, de unde ar fi sustras mai multe bunuri (biciclete, motoscutere, un televizor tip LCD, scule de construcție, precum și obiecte de mobilier).

Prejudiciul a fost recuperate aproape în totalitate. După administrarea probatoriului, în ziua de 15 decembrie a.c., cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie dispuse măsuri preventive.”

Foto principal: descriptiv/ Sursă: adevarul.ro

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3