NOR CURIER 930X122

hotărâre cjsu

Argeș: Hotărâre CJSU. Alte două orașe și 5 comune în carantină de noapte săptămânală

Astăzi, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Argeș a emis Hotărârea nr. 75, conform căreia, din cauza creșterii ratei de incidență a cazurilor, alte două orașe și mai multe comune vor intra în carantină de noapte săptămânală pentru persoanele nevaccinate.

Citiți și: CJSU: O nouă Hotărâre pentru județul Argeș

Este vorba despre orașul Mioveni care are o rată de infectare de 8,26/1.000 de locuitori și orașul Ștefănești cu o rată de infectare de 8,04/1.000 de locuitori și comunele: Morărești (10,06) , Bascov (8,91), Budeasa (8,38), Ungheni (7,76) și Rătești (7,68).

Măsurile intră în vigoare de la 16 octombrie 2021, ora 00:00.

Citiți și: Masca de protecție obligatorie în tot județul Argeș

De asemenea, începând cu data menționată mai sus, se instituie măsura carantinei de noapte în weekend pentru: Topoloveni (6,6), Costești (6,37), Albota (6,55), Ciofrângeni (6,42), Poienarii de Muscel (6,42) și Rucăr (6,23).

Vezi întreaga Hotărâre, AICI.

În timpul carantinei de weekend, de noapte, se interzice circulaţia persoanelor în afara locuinţei/gospodăriei în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică în intervalul orar 20.00-5.00, iar în timpul carantinei săptămânale, de noapte, se interzice circulaţia persoanelor în afara locuinţei/gospodăriei în toate zilele săptămânii, în intervalul orar 20.00-5.00.

Perioada de carantinare este de minim 14 zile, în funcție de evoluția incidenței.

Foto descriptiv

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Genica spune:

    Domnilor analfabeți funcționali de la Consiliul județean Argeș și analfabetul funcțional Prefect Soare : ați fost campionii restricțiilor 2 ani de zile. Rezultat 0! Daca in scoli ,in supermarketuri, in firme sunt toalete mizerabile, autobuze insalubre care nu respecta licențele de transport. Ați controlat domnilor consilieri județene Montana Sa Câmpulung să vedeți mizeria de transport de călători care trenează de peste 3 ani de zile? Ce este atât de greu sa retrageți licențele de transport călători acestei societăți care fuctioneaza fraudulos fără case de marcat? Și dam vina pe bieții cetățeni care nu poartă masca…..Nu am cuvinte de spus mai departe. Descoperiți singuri dacă aveți cei 7 ANI DE ACASĂ!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90