Donaris 930 x 122

hotărâre cjsu

CJSU: O nouă Hotărâre pentru județul Argeș

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a emis HOTĂRÂREA NR. 17 privind coordonarea operațională a situațiilor de urgență determinată de afluxul masiv de refugiați/ persoane strămutate pe teritoriul României, ca urmare a conflictului militar din Ucraina.

Citiți și: CJSU Argeş, măsuri valabile acum în tot judeţul

Astfel, începând cu data de 09.03.2022, această coordonare se realizează la nivelul Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Argeș (denumit în continuare CJCCI Argeș), organizat la sediu Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Puică Nicolae” al județului Argeș, str. Traian, nr. 26.

CJCCI Argeș va funcționa în regim permanent, 7 zile din 7, 24 ore din 24, potrivit programului stabilit de unitatea/instituția aparținătoare, de comun acord cu Șeful CJCCI.

Citiți și: Masca de protecție obligatorie în tot județul Argeș

De asemenea, în cadrul ședinței CJSU s-a stabilit și o primă locație de cazare destinată cetățenilor străini sau apatrizi aflați în situații deosebite proveniți din zona de conflict armat din Ucraina.

Este vorba despre căminul studențesc al Universității din Pitești de pe strada Gheorghe Doja, nr. 41.

Acesta are o capacitate de 250 de locuri de cazare.

Întreaga Hotărâre, AICI și  AICI.

În aceste zile, municipiul este intens tranzitat de ucraineni care fug din calea războiului. Ieri, 9 martie, o familie din Odesa a ajuns chiar la sediul Prefecturii Argeș, pentru a se interesa ce demersuri sunt necesare pentru solicitarea vizei. Subiectul pe larg, AICI: Familie de ucraineni, cazată la prieteni din Pitești.

Foto descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90