930×122 CAPRA 5

hotărâre cjsu

Argeș: Hotărâre CJSU. Cum vor merge elevii la școală de luni

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Argeș a adoptat, în urmă cu puțin timp, HOTĂRÂREA NR 31 din data de 07.05.2021. 

Citiți și: CJSU: O nouă Hotărâre pentru județul Argeș

Au fost afișat listele școlilor din localitățile din Argeș și scenariile în care acestea își vor desfășura activitatea începând de luni, 10 mai 2021.

Reamintim că, există doar două scenarii după care unitățile de învățământ își vor desfășura activitatea. Scenariul roșu a fost desființat după ce ministerele Educației și Sănătății au decis ca toți elevii de ani terminali să vină fizic la școală cu efective întregi.

Citiți și: CJSU Argeş, ultima oră: Fără petreceri de Halloween şi Sumedru în judeţ

Astfel, în acest moment avem doar două scenarii:

– scenariul 1 – scenariul verde, unde rata de infectare este mai mică de 1 la mie și toți elevii vor putea merge la ore cu prezență fizică

Lista școlilor din Argeș aflate în scenariul 1: AICI

– scenariul 2 – scenariul galben, unde rata de infectare este peste 1 la mie

Lista școlilor din Argeș aflate în scenariul 2: AICI 

În scenariul 2 vor putea merge la școală toți copiii de grădiniță, plus toți elevii din învățământul primar și elevii din clasele terminale, plus elevii din 185 de școli speciale. De precizat că, în acest scenariu nu se ia în discuție localitățile aflate în carantină.

Foto descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3