930 x122 grota rece

hotărâre cjsu

Zonă de triaj la Spitalul Orășenesc „Regele Carol I” Costești. Un container va fi instalat

Comitetul Județean pentru situații de Urgență Argeș a adoptat astăzi Hotărârea nr. 63, care prevede dotarea Spitalului Orășenesc „Regele Carol I” Costești cu un container modular pentru tirajul epidemiologic al pacienților și decontaminarea personalului medico – sanitar și auxiliar.

Citiți și: CJSU: O nouă Hotărâre pentru județul Argeș

Potrivit Hotărârii, Prefectura Argeș și Structura Teritorială pentru Probleme Speciale vor efectua, de îndată, toate demersurile necesare către Comitetul Național pentru Situații de Urgență și Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale, pentru obținerea containerului modular și a sistemului de încălzire.

Odată obținut, Distribuţie Energie Oltenia S.A. – Serviciul Dezvoltare Pitești va sprijini/realiza operațiunile de racordare la rețeaua de energie electrică, în regim de urgență, a containerelor modulare, iar ISU Argeș va asigura dezinfecția și amenajarea corespunzătoare a acestuia.

Citiți și: CJSU Argeş, ultima oră: Fără petreceri de Halloween şi Sumedru în judeţ

La Spitalul Orășenesc „Regele Carol I” Costești nu exista un astfel de container, absolut necesar, în contextul valului 4 al pandemiei.

Foto descriptiv: Ora de Tulcea

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90