930×122 CAPRA 5

hotărâre cjsu

Hotărâre CJSU: Elevii din Pitești, fizic la școală, de mâine!

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Argeș a adoptat, în urmă cu puțin timp, Hotărârea nr. 34, din data de 17.05.2021. Au fost afișate listele școlilor și scenariile în care acestea își vor desfășura activitate începând de mâine, 18 mai.

Citiți și: CJSU: O nouă Hotărâre pentru județul Argeș

Potrivit datelor furnizate astăzi de DSP Argeș, Municipiul Pitești a ieșit din zona galbenă, rata de infectare coborând sub 1/1000 de locuitori.

Ca urmare a acestei scăderi, școlile din Municipiul Pitești au intrat în scenariul 1, adică toți elevii vor merge fizic la școală. Și pentru comunele Oarja și Mozăceni s-a luat aceiași hotărâre.

Citiți și: CJSU Argeş, ultima oră: Fără petreceri de Halloween şi Sumedru în judeţ

Lista școlilor din Argeș aflate în scenariul 1: AICI

Lista școlilor din Argeș aflate în scenariul 2: AICI

În scenariul 2 vor putea merge la școală toți copiii de grădiniță, plus toți elevii din învățământul primar și elevii din clasele terminale, plus elevii din școlile speciale. De precizat că, în acest scenariu nu se ia în discuție localitățile aflate în carantină.

Foto descriptiv: Digi24

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90