New Profesional Consult 930 x 122

piața imobiliară

Argeș: Lovitură pe piața imobiliară

Argeș: Lovitură pe piața imobiliară

Citiți și: Argeș. Îngrijorare pe piața imobiliară!

Tranzacțiile cu apartamente au scăzut cu 23,4% în primul trimestru din acest an, potrivit datelor de la Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI).

S-au vândut mai puține locuințe nu doar față de 2022, dar și față de 2021.

Citiți și: O nouă lovitură pe piața imobiliară din Argeș

În Argeș, în luna martie a anului în curs s-au vândut doar 172 de apartamente, față de peste 230 în alte luni.

În total, în Argeș au fost făcte 1.028 tranzacții imobiliare, dintre care 305 cu terenuri agricole și 67 cu terenuri neagricole.

Alte 584 de tranzacții imobiliare au vizat case cu terenuri sau terenuri fără construcții din intravilanul localităților din mediul rural.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Fuzzy spune:

    Este trist sa vedem cum piata imobiliara in Arges se afla intr-o conservare prelungita, cauzata de numerosi factori. Aceste schimbari se pot simti atat in mediul urban, cat si in mediul rural, reducand numarul de tranzactii imobiliare in judet. Cu atat mai mult trebuie sa facem tot posibilul pentru a sprijini mediul imobiliar din Arges si pentru a stimula activitatea blocajelor de tranzactionare, pentru a ne recupera din situatie.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3