NOR CURIER 930X122

constructii

Argeș. Vești proaste de pe piața imobiliară!

Argeș. Vești proaste de pe piața imobiliară!

Citiți și: Argeș. Îngrijorare pe piața imobiliară!

În luna iulie 2023 numărul autorizaţiilor de construire pentru clădiri rezidențiale eliberate în județul Argeș a fost de 119.

Dintre acestea, 79 autorizaţii de construire au fost eliberate pentru mediul rural (66,4% din total).

Citiți și: Argeș. Mișcări pe piața construcțiilor!

40 autorizaţii au fost eliberate pentru mediul urban (33,6%).

Așa arată ultimul raport al Direcției Județene de Statistică.

Comparativ cu luna corespunzătoare a anului 2022 au fost eliberate cu 8 autorizaţii de construire mai puține (-6,3%), scăderea manifestându-se în mediul rural, unde numărul autorizaţiilor de construire eliberate a scăzut cu 16,0%, în timp ce în mediul urban numărul autorizaţiilor de construire eliberate a fost mai mare cu 21,2%.

Argeș. Vești proaste de pe piața imobiliară!

Comparativ cu luna iunie 2023 numărul autorizaţiilor de construire eliberate pentru clădiri rezidenţiale a scăzut pe ansamblu cu 7,0% fiind eliberate cu 9 autorizații mai puține.

În aceeaşi perioadă de timp au fost eliberate şi 31 autorizaţii de construire pentru alte clădiri, din care 28 în mediul rural şi 3 în mediul urban.

Comparativ cu luna iulie 2022, numărul autorizaţiilor de construire eliberate pentru alte clădiri a fost mai mare cu 10,7%.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90