New Profesional Consult 930 x 122

Bărbat reținut

Argeș: Și-a sechestrat fosta iubită în mașină și i-a distrus telefonul

Un bărbat de 31 de ani a fost reținut de polițiști după ce și-a sechestrat fosta iubită. Acesta a băgat-o cu forța în mașină și i-a distrus telefonul, în timp ce se deplasa către localitatea de domiciliu a bărbatului.

Citiți și: Șocant: Ce a putut face un individ unui animal! Incredibil!

Astăzi, argeșeanul urmează să fie prezentat în fața judecătorilor.

IPJ Argeș precizează: 

Citiți și: Argeș: Individ periculos, luat pe sus de polițiști. A atacat ca o fiară!

„În ziua de 02 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de distrugere și lipsire de libertate în mod ilegal, și au reținut un bărbat de 31 de ani, din Ștefan cel Mare.

Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 01 octombrie a.c., în timp ce se afla pe raza județului Dâmbovița, bărbatul ar fi urcat-o pe fosta concubină în autoturism și s-ar fi deplasat în localitatea Ștefan cel Mare, împiedicând-o să părăsească autoturismul. De asemenea, bărbatul i-a distrus acesteia telefonul.

După administrarea probatoriului, în ziua de 02 octombrie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto principal: descriptiv Sursă: oradesibiu.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90